Són bones notícies, i també les agafem amb el respecte i seny que cal. Collverd en els pròxims mesos creixerà en espai, per poder afrontar nous reptes.

Després de temps de reflexió interna i evidentment quadrant números, molts, Collverd es decideix a seguir creixent per poder treballar més i millor. Com bé sabeu estem situats al polígon Empordà Internacional amb un espai de 2.200 m, on se centralitza tota la seva operativa exceptuant les granges situades a diferents llocs de l’Empordà (Far de l’Empordà) i darrerament Girona (Sant Gregori).

Les noves instal·lacions sumaran 1,500 metres, que constaran principalment de diferents cambres de conservació tant refrigerades com de congelació, amb l’última tecnologia i control per poder seguir donat un servei de qualitat, inclús millorant-lo.

També acollirà la nova sala d’expedició i despatx, a la part superior del nou edifici es trobarà la nova cuina de l’equip d’R+D, batejada com el CollverdLAB, on es disposarà de tot el material i tecnologia per desenvolupar productes nous i seguint amb la recerca de millorar la nostra formació tan interna com la que impartim en diferents escoles de cuina d’arreu.

El nou CollverdLAB també pretén ser un espai de trobada per la reflexió gastronòmica i acollir diferents esdeveniments. Amb una cuina desenvolupada per l’empresa Ranstech de Vilafant, Fundada el març del 2013 per Òscar Ribes i Jordi Solench, la gran professionalitat en el disseny de cuines professionals d’alt nivell i coneixedors de les necessitats dels professionals de la gastronomia és per això que els vàrem assignar la tasca d’engegar el nostre laboratori gastronòmic.

El repte de créixer, mai abans ens havia il·lusionat tant a tot l’equip, així que seguirem explicant-os tot allò que succeeixi al voltant dels nous espais, i molt aviat poder convidar-vos a visitar-nos.

Deixa un comentari