A Collverd, som des de 1982 la referència en productes de l’ànec i experts en foie gras.

Els nostres ànecs, de la raça mulard, ens arriben a les granges a les poques hores de néixer i a partir d’aquest moment controlem tot el procés de cria i engreix.

Utilitzem pinsos i blat de moro 100% naturals que ens permeten garantir la qualitat de la matèria prima amb la que alimentem els nostres animals.

aiguamolls collverd

Creixen a l’aire lliure en semi llibertat en camps propers als Aiguamolls de l’Empordà, un entorn d’alta qualitat mediambiental.

Elaboració pròpia

Disposem d’un escorxador propi i especialitzat, que ens permet reduir al màxim els temps entre el sacrifici i l’elaboració, sent aquesta una altra clau de la qualitat final dels productes Collverd.

sessió a Collverd, Vilamalla, interior fàbrica, procés de fabricació i granjes.

Instal·lacions òptimes

Les nostres instal·lacions, ampliades l’any 2019 i un equip humà expert i compromès ens permeten complir amb les normatives més exigents i enfocar el futur amb garanties i solvència.

sessió a Collverd, Vilamalla, interior fàbrica, procés de fabricació i granjes.

Collverd Lab

Amb la creació de l’espai CollverdLAB, hem assolit un altre repte important per la companyia: generar un entorn d’innovació i trobada per tots aquells professionals i amants de la gastronomia al voltant dels productes de l’ànec.

Benvinguts a Collverd,
benvingudes al foie gras.

OPINIONS